Напевно багато хто з вас не раз звертав свою увагу на захоплені зеленим килимом з втечі іпомеї альтанки, балкони і старі огорожі. Ця тропічна фея не втомлюється захоплювати нас своєю елегантністю і красою цвітіння. У цій статті ми з радістю розповімо вам, як виростити цю оригінальну і невибагливу рослину.

Однією з найбільш популярних і затребуваних заправок до різноманітних стравах є кріп. Саме тому корисно знати способи, що дозволяють заготовити цю рослину впрок. З цієї статті ви дізнаєтеся, як краще заморозити кріп на зиму, зберігши його аромат, і чи треба його мити перед тривалим заморожуванням.

Компонентом багатьох страв є один з основних видів зелені - кріп, який покращує смак і запах, а також прикрашає кулінарні вишукування зовні. У холодну пору року цю корисну траву буває складно відшукати, тому багато господинь освоїли різні способи її заготівлі впрок. Чи можна солити кріп, і як це робити правильно, розповідається нижче.

Вибір способу зберігання овочів і зелені ніколи не втрачає своєї актуальності, оскільки після збору врожаю кожній господині хочеться якомога довше зберегти його корисні властивості. У цій статті увага приділяється саме кропу, оскільки в сушеному вигляді він подобається не всім. Як довго його можна зберігати і що зробити, щоб він довше залишався свіжим - про це читайте далі.