Шоколадний пиріг зі смородиною

Шоколадний пиріг зі смородиною

Чудовий шоколадний пиріг з легкою кислою ноткою від ягоди. Який можна приготувати з будь-якої смородини: червоної, чорної, білої.

Хліб житньо-пшеничний на пахті

Хліб житньо-пшеничний на пахті

Продовжую експерименти з дріжджовим хлібом у відсутності закваски. Хліб вийшов дуже вдалий, м'який, пружний, дуже ароматний. Залишається таким протягом чотирьох днів. Рекомендую!

Бурфі «Кунжутна ніжність»

Бурфі «Кунжутна ніжність»

Легкий у приготуванні і надзвичайно ніжний десерт з кунжутом не залишить байдужими любителів солодощів! Це індійська ніжна молочна солодкість, з стародавнього санскриту «бурфі» перекладається як молочна помадка. Є безліч варіацій його приготування, але мені захотілося трохи поекспериментувати, і вийшло дуже навіть непогано! Буду рада, якщо поділіться, як ви готуєте бурфі!

Тефтелі з лосося в вершково-грибному соусі

Тефтелі з лосося в вершково-грибному соусі

Смачні, ніжні рибні тефтелі з рисом, приготовані на пару сподобаються і дітям і дорослим, які віддають перевагу легкій, здоровій їжі. Пікантним доповненням до тефтелей буде соус, наприклад вершково-грибний. Вийшли м'які, соковиті і «пухнасті» тефтельки. Дуже пікантно і насичено, приготуйте своєю близькою смачну і корисну вечерю.

Рулетики «Яблучна насолода»

Рулетики «Яблучна насолода»

Яблука... Соковиті, ароматні яблука в ніжнішому, розсипчастому тесті! Рецепт підкорив і захопив мене своєю простотою і чудовим смаком! Величезна подяка за цю чудову випічку Наташеньці (Natik-Nata- Natali)! Пригощайтеся, мої дорогі!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND