Бабушкін луковий суп

Простий суп, відмінно підходить для Великого посту. Рецепт намагалася відновити за спогадами чоловіка про бабуся супу. Вийшло чудово.

Інгредієнти для «Бабусин луковий суп»:

  • Вода - 2 л
  • Картопля - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 3 шт
  • Олія рослинна (Олейна) - 30 мл
  • Спеції (сіль, перець, лавровий лист) - 1 ч. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
642.8 ккал

белкі12.1
р

жири20.7
р

вуглеводи104.5
р

100 г страви

     

ккал
24.3 ккал

белкі0.5
р

жири0.8
р

вуглеводи4
г

Рецепт «Бабусин луковий суп»:

У каструлю налити воду, покласти сіль, спеції і довести до кипіння.

Картоплю почистити і порізати не крупно, закинути в киплячу воду.

На сковороді розігріти рослинне масло Олейна.

Цибулю почистити і нарізати напівкільцями.

Обсмажити його до золотистого кольору на сильному вогні. І відправити в суп.

Посолити до смаку або додати грибний бульйонний кубик. Поварити 3 хвилини і вимкнути суп.

Дуже смачно, якщо подати з часниковими грінками. Для цього обсмажити хліб на рослинній олії Олейна до золотистої скоринки і натерти часником.

Приємного апетиту!!!