Дуже популярна закуска в багатьох кафе швидкого харчування. Тільки там готують спрощений варіант і використовують курку. Сьогодні ж розповім, як приготувати байтс терияки, які роблю з яловичини.
Опис приготування:
Можна подати страву як закуску на фуршет або до пива. Насолодіться поєднанням солодощів соусу та м'ясного смаку. До столу ці м'ясні шматочки подають ще теплими, тому якщо приготували заздалегідь, то розігрійте в духовці або підтримуйте температуру в духовці. Можна прикрасити насінням кунжуту.
Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:М'ясо/Яловичина/Медблюдо
: Гарячі страви
Інгредієнти:
- Говяжжя філе - 500 Грам
- Мед - 1/3 Стакана
- Терияки - 1/4 Стакана (соус)
- Арахісова олія - 2 Ст. ложки
- Сіль - 1 Щепотка
- Перець чорний мелений - 1 Щепотка
- Кунжут і зелена цибуля - За смаком (для прикрашання)
Кількість порцій: 3-4
Як приготувати «» Байтс терияки «»
1
Вимийте м'ясо і витріть його насухо (дуже важливо!), наріжте його невеликими шматочками. Помістіть м'ясо в миску, а краще - в герметичний пакет.
2
В окремій мисці змішайте мед, арахісову олію, соус «Терияки», сіль і чорний перець.
3
Залийте приготований маринад до м'яса, а частину залиште на потім, гарненько перемішайте і відправте в холодильник на 1 годину.
4
Викладіть м'ясо в один шар на противагу і відправте в розігріту до 230 градусів духову шафу.
5
Через 8 хвилин дістаньте м'ясо і полийте залишеним раніше маринадом, знову відправте в духовку на 8 хвилин, виконайте так з кожного боку.
6
Готове м'ясо перекладіть з противня на тарілку і прикрасьте кунжутному, зеленим луком. Приємного апетиту!
