Баклажан під шубкою «Для чоловіка до горілки»
Цей рецептик знайшла в одному дієтичному журналі. Зробила. Дуже легка за приготуванням і смачна страва. Можна на вечерю. Правда, чоловік вирішив, що воно може мати й інше призначення: як закуску до горілочки.
Інгредієнти для «Баклажан під шубкою» Для чоловіка до горілки «»:
- Зелень (свіжа або сушена, до смаку)
- Сир м'який (який плавиться) - 150 г
- Кетчуп
- Часник (покрупніше) - 5 зуб.
- Баклажан (середній) - 1 шт
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі17 | жири29.4 | вуглеводи204.2 |
Порції | |||
ккал | белкі3.4 | жири5.9 | вуглеводи40.8 |
100 г страви | |||
ккал | белкі3 | жири5.2 | вуглеводи35.8 |
Рецепт «Баклажан під шубкою» Для чоловіка до горілочки «»:
Баклажан ретельно моєм і ріжемо в довжину на 5 частин.
Розкладаємо на противір.
Поверх розкладаємо тонкі дольки часнику.
Поверх робимо щось на зразок змійки з кетчупу. Звичайно, краще тонко нарізані свіжі помідори, але у мене їх не було.
Тепер посипаємо тертим сиром.
Нарешті, пересипаємо свіжою або сушеною зеленню.
У мене були сушений кріп і листова гірчиця.
Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів, поки не з'явиться золотиста корочка. Ось і все,
приємного апетиту!