Фаршировані кальмари
Спробувала у подрузі. Просто об'єднання!!!
Інгредієнти для «Фаршировані кальмари»:
- Кальмар - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Шампіньйони - 500 г
- Сіль (за смаком)
- Перець запашний
- Майонез
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі289.6 | жири47.9 | вуглеводи47.6 |
Порції | |||
ккал | белкі144.8 | жири24 | вуглеводи23.8 |
100 г страви | |||
ккал | белкі13.4 | жири2.2 | вуглеводи2.2 |
Рецепт «Фаршировані кальмари»:
Почистити і порізати цибулю. Моркву натерти на великій тірці.
Обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору.
Помити шампіньйони. Нарізати їх. Смажити на слабкому вогні приблизно 5 хвилин.
Зварити яйця, остудити. Нарізати їх дрібними шматочками.
Далі взяти сир і натерти його на великій тірці.
Додати яйця і сир до моркви, цибулі та шампіньйонів.
Помити тушки кальмара; нафарширувати їх нашою сумішшю; краї кальмара з'єднати зубочисткою, щоб фарш не випав.
На фольгу, попередньо змащену рослинною олією, покласти нафаршировані тушки кальмару; додати сіль і перець; змастити їх майонезом.
Краї фольги поєднати таким чином, щоб вийшов човник.
Покласти отримані човники на противінь; пекти в духовці приблизно 20 хвилин (при температурі 200 градусів).
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!