Фаршировані кальмари

Спробувала у подрузі. Просто об'єднання!!!

Інгредієнти для «Фаршировані кальмари»:

  • Кальмар - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Шампіньйони - 500 г
  • Сіль (за смаком)
  • Перець запашний
  • Майонез

Час приготування: 40 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1766.1 ккал

белкі289.6
р

жири47.9
р

вуглеводи47.6
р

Порції

     

ккал
883.1 ккал


белкі144.8
р

жири24
г

вуглеводи23.8
р

100 г страви

     

ккал
81.8 ккал

белкі13.4
р

жири2.2
р

вуглеводи2.2
г


Рецепт «Фаршировані кальмари»:

Почистити і порізати цибулю. Моркву натерти на великій тірці.
Обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору.

Помити шампіньйони. Нарізати їх. Смажити на слабкому вогні приблизно 5 хвилин.

Зварити яйця, остудити. Нарізати їх дрібними шматочками.
Далі взяти сир і натерти його на великій тірці.
Додати яйця і сир до моркви, цибулі та шампіньйонів.

Помити тушки кальмара; нафарширувати їх нашою сумішшю; краї кальмара з'єднати зубочисткою, щоб фарш не випав.
На фольгу, попередньо змащену рослинною олією, покласти нафаршировані тушки кальмару; додати сіль і перець; змастити їх майонезом.
Краї фольги поєднати таким чином, щоб вийшов човник.
Покласти отримані човники на противінь; пекти в духовці приблизно 20 хвилин (при температурі 200 градусів).

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND