Фаршировані перці з грибами
Звичайно рецепт цієї страви старий, але кожен робить його по своєму, мені і моїй родині дуже подобається... Страва дуже практична і готується досить швидко... Ось я і вирішила поекспериментувати і зробити цю страву з грибами...
Інгредієнти для «Фаршировані перці з грибами»:
- Перець болгарський - 6
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Гриби (шампіньйони) - 150 г
- Морква (свіжа) - 1 шт
- Приправа (для фаршу) - 0,5 ч. л.
- Помідор (великий) - 1 шт
- Рис (круглий відварений) - 100 г
- Олія соняшникова - 20 г
- Фарш м "ясної (свинина та яловичина) - 400 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі15.1 | жири24 | вуглеводи77.3 |
Порції | |||
ккал | белкі5 | жири8 | вуглеводи25.8 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири2.6 | вуглеводи8.2 |
Рецепт «Фаршировані перці з грибами»:
Приготуємо інгредієнти.
Поріжемо цибулю кубиками...
Натрем морква на великій терці...
Ріжемо гриби...
Змішуємо фарш + гриби + варений рис + приправа для фаршу, перемішуємо... Начинка готова...
Моєму перцю і виймаємо середину...
Фаршируем перчики...
На олії обсмажуємо цибулю і моркву...
Ріжемо помідор кубиками...
Додаємо помідор до цибулі з морквою... І гасимо всі разом 3 хв.
У запалювання, викладаємо наші перчики...
Заливаємо водою... солимо до смаку...
Варім 15-17 хв...
Страва готова... Приємного апетиту...