Фунчоза з грибами та овочами

Я обожнюю фунчозу в будь-якому вигляді і хочу поділитися цим рецептиком з тими, хто постить і любить гостру їжу, а заодно взяти участь у конкурсі «Постимося з Moulinex».

Інгредієнти для «Фунчоза з грибами та овочами»:

  • Лапша (рисова - фунчоза) - 100 г
  • Шампіньйони - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Редька (зелена) - 100 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Уксус (3%) - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий
  • Сіль
  • Олія рослинна - 70 мл
  • Кінза

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1031.8 ккал

белкі23.1
г

жири62.8
р

вуглеводи99.1
г

Порції

     

ккал
258 ккал


белки
5.8 р

жири15.7
р

вуглеводи24.8
р

100 г страви

     

ккал
124.3 ккал

белки
2.8 р

жири7.6
р

вуглеводи11.9
р


Рецепт «Фунчоза з грибами та овочами»:

Це необхідний набір продуктів.

Фунчозу відварюємо 1 хвилину в окропі.

Зливаємо на дуршлаг, промиваємо окропом.

Відварюємо протягом 10 хвилин гриби.

Нарізаємо півкільцями цибулю.


Нарізаймо соломкою (по-корейськи) редьку і моркву.

Ріжемо дольками гриби.

Пережарюємо гриби на рослинній олії до золотистої корочки, додаємо цибулю, підруменюємо.

Додаємо моркву і редьку, пережарюємо.

Видавлюємо часник, додаємо соєвий соус, оцет, сіль, гіркий перець, цукор.


Протушуємо суміш близько 5 хвилин.

Викладаємо овочево-грибну суміш на фунчозу.

Посипаємо зеленню кінзи. І відразу подаємо гарячим. При відсутності рисової локшини можна замінити звичайною.

Цей рецепт - учасник акції «Готуємо разом - кулінарний тиждень». Обговорення приготування на форумі: http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?t=4450

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND