Гаряче «Прощавай м'ясо-2 сезон»
Ось як і обіцяв, приготував і ділюся цим рецептом з Вами. Дружина в захваті!
Інгредієнти для «Гаряче» Прощавай м'ясо-2 сезон «»:
- Селера кореневої - 1000 г
- Шампіньйони - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 350 г
- Морква - 150 г
- Крохмаль картопляний - 2 ст. л.
- Борошно вівсяне (2 ложки у фарш, одне в паніку) - 3 ст. л.
- Пластівці вівсяні - 2 ст. л.
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 8
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири13.3 | вуглеводи224.6 |
Порції | |||
ккал | белкі6.5 | жири1.7 | вуглеводи28.1 |
100 г страви | |||
ккал | белкі2.4 | жири0.6 | вуглеводи10.4 |
Рецепт «Гаряче» Прощавай м'ясо-2 сезон «»:
Готуємо потрібні продукти: 1 кг кореня селери, 2 цибулини, 500 грн грибів, 1 морква. борошно вівсяне, пластівці вівсяні, крохмаль картопляний, спеції.
1 корінь селера (у мене важив 1кг) очистити від шкірки і нарізати як картоплю для варіння пюре.
2. я гриби не мою, вважаю за краще знімати шкірку, в цьому випадку гриби не натягують воду і залишаються дуже ароматними. Нарізаю дрібно з цибулею, на терці тру моркву. все відправляю в сковороду, обсмажую і трохи тушу, що б залишалися соковитими але не засмажую.
3. Селеру варю хвилин 15-20, зливаю воду і толку в пюре.
Додаю крохмаль, вівсяне борошно і гарненько вимішую
Змішую, гриби з пюре. Додав дві ложки вівсяних пластівців, так як фарш був не дуже... для формування котлет.
Через 15 хв. приступив до смаження. Руки змочував під проточною водою, формував котлетки, панував і відправляв на сковороду.
Частину котлет панував. а частина ні. Вийшло і так і так.
Приємного апетиту!