Гаряче «Прощавай м'ясо-2 сезон»

Ось як і обіцяв, приготував і ділюся цим рецептом з Вами. Дружина в захваті!

Інгредієнти для «Гаряче» Прощавай м'ясо-2 сезон «»:

  • Селера кореневої - 1000 г
  • Шампіньйони - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 350 г
  • Морква - 150 г
  • Крохмаль картопляний - 2 ст. л.
  • Борошно вівсяне (2 ложки у фарш, одне в паніку) - 3 ст. л.
  • Пластівці вівсяні - 2 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин


Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1149.3 ккал

белки
51.9 р

жири13.3
р

вуглеводи224.6
р

Порції

     

ккал
143.7 ккал


белкі6.5
р

жири1.7
р

вуглеводи28.1
г

100 г страви

     

ккал
53.2 ккал

белкі2.4
р

жири0.6
р

вуглеводи10.4
р


 

Рецепт «Гаряче» Прощавай м'ясо-2 сезон «»:

Готуємо потрібні продукти: 1 кг кореня селери, 2 цибулини, 500 грн грибів, 1 морква. борошно вівсяне, пластівці вівсяні, крохмаль картопляний, спеції.

1 корінь селера (у мене важив 1кг) очистити від шкірки і нарізати як картоплю для варіння пюре.

2. я гриби не мою, вважаю за краще знімати шкірку, в цьому випадку гриби не натягують воду і залишаються дуже ароматними. Нарізаю дрібно з цибулею, на терці тру моркву. все відправляю в сковороду, обсмажую і трохи тушу, що б залишалися соковитими але не засмажую.

3. Селеру варю хвилин 15-20, зливаю воду і толку в пюре.


Додаю крохмаль, вівсяне борошно і гарненько вимішую

Змішую, гриби з пюре. Додав дві ложки вівсяних пластівців, так як фарш був не дуже... для формування котлет.

Через 15 хв. приступив до смаження. Руки змочував під проточною водою, формував котлетки, панував і відправляв на сковороду.

Частину котлет панував. а частина ні. Вийшло і так і так.

Приємного апетиту!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND