Гарячі бутерброди з червоною рибою
Зранку я вирішила, як кажуть, «почистити холодильник». Зібравши залишки деяких продуктів у малих кількостях поєднала їх у цій страві. Вийшов дуже смачний і ситний сніданок.
Інгредієнти для «Гарячі бутерброди з червоною рибою»:
- Батон (пшеничний) - 4 ломт.
- Пресерви (лосось в маслі, у мене були пресерви лосося в олії)
- Огірок - 1 шт
- Сир твердий - 100-150 г
- Цибуля зелена - до смаку
- Укроп
- Перець чорний
- Майонез
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі35.6 | жири19.8 | вуглеводи92.6 |
Порції | |||
ккал | белкі17.8 | жири9.9 | вуглеводи46.3 |
100 г страви | |||
ккал | белки | жири4.4 | вуглеводи20.6 |
Рецепт «Гарячі бутерброди з червоною рибою»:
На один бутерброд нам знадобиться 2 ломтика батона або білого хліба. На страву для мікрохвильової печі викладаємо поруч по 2 шматки батона
Огірки і сир нарізаємо кубиками, рибу ріжемо дрібними шматочками, подрібнюємо зелену цибулю і кріп
Приправляємо нашу суміш перчиком, додаємо майонез і викладаємо гіркою на шматки хліба
Ставимо в мікрохвильовку на 2 хвилини і подаємо до столу
!