Гарячі бутерброди з червоною рибою

Зранку я вирішила, як кажуть, «почистити холодильник». Зібравши залишки деяких продуктів у малих кількостях поєднала їх у цій страві. Вийшов дуже смачний і ситний сніданок.

Інгредієнти для «Гарячі бутерброди з червоною рибою»:

  • Батон (пшеничний) - 4 ломт.
  • Пресерви (лосось в маслі, у мене були пресерви лосося в олії)
  • Огірок - 1 шт
  • Сир твердий - 100-150 г
  • Цибуля зелена - до смаку
  • Укроп
  • Перець чорний
  • Майонез

Час приготування: 10 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
714.1 ккал

белкі35.6
р

жири19.8
р

вуглеводи92.6
р

Порції

     

ккал
357.1 ккал


белкі17.8
р

жири9.9
р

вуглеводи46.3
г

100 г страви

     

ккал
158.7 ккал

белки
7.9 р

жири4.4
р

вуглеводи20.6
р


 

Рецепт «Гарячі бутерброди з червоною рибою»:

На один бутерброд нам знадобиться 2 ломтика батона або білого хліба. На страву для мікрохвильової печі викладаємо поруч по 2 шматки батона

Огірки і сир нарізаємо кубиками, рибу ріжемо дрібними шматочками, подрібнюємо зелену цибулю і кріп

Приправляємо нашу суміш перчиком, додаємо майонез і викладаємо гіркою на шматки хліба

Ставимо в мікрохвильовку на 2 хвилини і подаємо до столу
!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND