Гороховий суп з бараниною
Нове поєднання. Новий смак. Новий смачний суп.
Інгредієнти для «Гороховий суп з бараниною»:
- Бараніна (Голень ягня) - 200-300 г
- Горох (колотий) - 1/2 стак.
- Цибуля ріпчаста (трохи більша за середню) - 1 шт
- Картопля (трохи більша за середню) - 2 шт
- Петрушка (сушена) - 1 ст. л.
- Спеції (для баранини, барбарис) - 1 ст. л.
- Сіль
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі59.1 | жири49 | вуглеводи110.9 |
Порції | |||
ккал | белки | жири12.3 | вуглеводи27.7 |
100 г страви | |||
ккал | білкі7.6 | жири6.3 | вуглеводи14.2 |
Рецепт «Гороховий суп з бараниною»:
Горох вимити, залити холодною водою і залишити на 1,5-2 години.
У каструлю налити 1,75л. води, покласти м'ясо, довести до кипіння і варити на середньому вогні 40 хвилин.
Дістати м'ясо, нарізати шматочками. Бульйон посолити.
У киплячий бульйон засипати горох і варити 30 хвилин.
Крупно нарізати картоплю і цибулю.
Додати м'ясо, овочі, зелень і спеції до гороху і варити до готовності картоплі.
Приємного апетиту!