Гороховий суп з бараниною

Нове поєднання. Новий смак. Новий смачний суп.

Інгредієнти для «Гороховий суп з бараниною»:

  • Бараніна (Голень ягня) - 200-300 г
  • Горох (колотий) - 1/2 стак.
  • Цибуля ріпчаста (трохи більша за середню) - 1 шт
  • Картопля (трохи більша за середню) - 2 шт
  • Петрушка (сушена) - 1 ст. л.
  • Спеції (для баранини, барбарис) - 1 ст. л.
  • Сіль

Кількість порцій: 4


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
838.4 ккал

белкі59.1
р

жири49
г

вуглеводи110.9
р

Порції

     

ккал
209.6 ккал

белки
14.8 р


жири12.3
р

вуглеводи27.7
р

100 г страви

     

ккал
107.5 ккал

білкі7.6
р

жири6.3
р

вуглеводи14.2
р

 


Рецепт «Гороховий суп з бараниною»:

Горох вимити, залити холодною водою і залишити на 1,5-2 години.

У каструлю налити 1,75л. води, покласти м'ясо, довести до кипіння і варити на середньому вогні 40 хвилин.
Дістати м'ясо, нарізати шматочками. Бульйон посолити.

У киплячий бульйон засипати горох і варити 30 хвилин.

Крупно нарізати картоплю і цибулю.

Додати м'ясо, овочі, зелень і спеції до гороху і варити до готовності картоплі.


Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND