Урізноманітнити меню сніданку або ситного перекусу пропоную ось цією приголомшливою стравою. Апетитний корж з омлетом і картоплею всередині - це неймовірно смачно і зовсім нескладно. Рекомендую!
Опис приготування:
Поспішаю поділитися з вами покроковими рекомендаціями, як приготувати єку зі смаженою картоплею. Хочу відразу сказати, що дуже зручно використовувати в цій страві вже готову картоплю (яка залишилася після вечері, наприклад). Що стосується спецій та інших добавок, то тут ви цілком можете експериментувати. Я рекомендую додавати сир і сіль, цього цілком достатньо, щоб вийшла відмінна страва.
Призначення: На сніданок/На півдникОсновний
інгредієнт:Овочі/Картопля/Яйця/ЛавашБлюдо
:Випічка/Закуски/Страви з начинкою
Інгредієнти:
- Лаваш - 1/2 Штуки
- Яйце - 1 Штука
- Молоко - 2 Ст. ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. ложка
- Сир - За смаком
- Картопля - 50 Грам
- Сіль і спеції - До смаку
Кількість порцій: 1-2
Як приготувати «» Єка зі смаженою картоплею «»
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою.
2. У невеличку мисочку вбийте яйце. Додайте молоко і сіль, підійте до однорідності.
3. Сковороду змажте як слід вершковим маслом. Викладіть акуратно лаваш, розрівняйте.
4. Невеличкий шматочок сиру наріжте дрібними кубиками або натріть на терці.
5. На лаваш вилийте яйце.
6. Викладіть сир.
7. І смажену картоплю.
8. Акуратно згорніть і поставте на вогонь.
9. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яності. Приємного апетиту!
