Кабоб-роган або Супріто

Кабоб-роган, або суприто. Чудова повсякденна страва. Готується (просто) звичайно в казані, але я зробив у сковорідці і каструлі.

Інгредієнти для «Кабоб-роган або Супріто»:

  • Яловичина (або баранина) - 1 кг
  • Олія соняшникова (або курдюк) - 120 г
  • Картопля - 600 г
  • Цибуля ріпчаста (не великих) - 5 шт
  • Помідор (у мене було пюре) - 3 ст. л.
  • Зіра (можна менше) - 2 ч. л.
  • Аркуш лавровий - 2 шт
  • Перець запашний (Я молол у ступці, він і запашніший і злий.) - 1 ч.
  • Кінза - 1 пуч.

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3666.1 ккал

белкі208.9
р

жири245.5
р

вуглеводи164
г

Порції

     

ккал
611 ккал


белки
34.8 р

жири40.9
р

вуглеводи27.3
г

100 г страви

     

ккал
165.9 ккал

белкі9.5
р

жири11.1
р

вуглеводи7.4
г


 

Рецепт «Кабоб-роган або Супріто»:

Картоплю нарізаємо великими шматками і обсмажуємо (я б сказав фритюрим) на великому кол-ві соняшникової олії.

Смажимо м'ясо (тут переважно м'ясо з кісточками, ребришки або тазостегновий суглоб) М'ясо обсмажуємо при частому завадженні.

Після чого до нього додаємо багато цибулі, порізаної півкільцями
(на 1кг, 500гр цибулі)

Наприкінці обсмажування додаємо чорний перець, зіру і м'яті томати або томатну пасту, але пам'ятайте її потрібно менше, перемішуємо і додаємо окропу і перевіряємо бульйон на кислоту. Гасимо приблизно хвилин тридцять. (це я робив у каструлі)


Якщо вийшло кисло, то додаємо цукру (до смаку). Додаємо картоплю, лавровий лист і томимо ще 30 хвилин. Наприкінці, на готові порції додаємо кіндзу. Найкраще подавати з лепешкою з прісного тіста.

Підсумок

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND