Картопля, запечена з грибами
Пропоную вам приготувати гарнір на велику компанію, рецепт з розряду швидко, просто і смачно.
Інгредієнти для «Картопля, запечена з грибами»:
- Картопля - 2 кг
- Шампіньйони - 400 г
- Цибуля червона - 3 шт
- Спеції (французькі трави) - 1 ч. л.
- Олія оливкова - 2 ст. л.
- Сіль - до смаку
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 12
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі61.5 | жири36.2 | вуглеводи422.7 |
Порції | |||
ккал | белкі5.1 | жири3 | вуглеводи35.2 |
100 г страви | |||
ккал | белкі2.3 | жири1.4 | вуглеводи15.9 |
Рецепт «Картопля, запечена з грибами»:
Шампіньйони помийте, цибулю і картоплю почистіть, якщо велику розріжте на дві частини.
Наріжте овочі тонкими слайсами, я це зробила за допомогою кухонного комбайну.
Викладіть овочі у форму для запікання з високими бортиками, приправте спеціями, посоліть і збризніть оливковою олією.
Запікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин, після чого перемішайте і запікайте ще 20 хвилин.
За допомогою кухонного комбайна GALAXY GL2300 я за 30 секунд нарізала овочі тонкими слайсами.
Приємного апетиту!!!