Смак дитинства!
Інгредієнти для «Корзиночки з пісочного тесту»:
- Маргарін - 250 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Цукор (для тесту - 1 стак., для сиропу - 8 ст.л.)
- Сметана - 2 стак.
- Сода - 0.5 ч. л.
- Борошно пшеничне/Борошно
- Білок яєчний - 4 шт
- Вода - 4 ст. л.
- Крем.
- Джем.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 30
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі39.1 |
жири262 |
вуглеводи16.8 |
Порції |
|||
ккал |
белкі1.3 |
жири8.7 |
вуглеводи0.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
білкі3.8 |
жири25.4 |
вуглеводи1.6 |
Рецепт «Корзиночки з пісочного тесту»:
Збиваємо яйця і цукор до однорідної маси.
Додаємо сметану і ще збиваємо.
Потім додаємо розм'якшений маргарин, збиваємо, додаємо соду і борошно, замішуємо тісто.
Далі беремо формочки для кошиків або для кексиків, відриваємо по кульку від тесту, кладемо на дно форми і розподіляємо по всій формі, руками.
Випікати при 200 грн до золотистого кольору.
Зварити сироп з цукру і води, (коли вариться сироп треба його весь час заважати) коли сироп почне закипати, починаємо збивати білки (10 хвилин) .
В збиті білки вливаємо сироп і підносити ще 5 хвилин.
Готові кошики змащуємо джемом а зверху білковий крем, крем видавлюємо з кондитерського шприцу або мішка.
Приємного чаювання!