Котлети «Гречані»
«Кризовий варіант» - це звичайно жарт, але виходить незвично і не дорого.
Інгредієнти для «Котлети» Гречані «»:
- Крупа гречана - 1 стак.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Укроп - 1 пуч.
- Сметана (або майонез) - 1 ст. л.
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне/Борошно - 2 ст. л.
- Сухарі панувальні/Панування
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 10
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі49.1 | жири29.9 | вуглеводи237.9 |
Порції | |||
ккал | белки | жири3 | вуглеводи23.8 |
100 г страви | |||
ккал | белкі8.6 | жири5.2 | вуглеводи41.7 |
Рецепт «Котлети» Гречані «»:
Залийте гречку окропом і зваріть розсипчасту кашу.
Гостилу кашу прокрутіть через м'ясорубку разом з цибулиною, часником і кропом.
Додайте в отриманий фарш сметану (майонез), яйце і борошно. Посоліть і поперчите.
З гречаного фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панувальних сухарях і смажте на рослинній олії до корочки.
Котлети краще подавати з легким овочевим салатиком.
P. S. У «фарш» можна додати курячий або м'ясний бульйон до смаку.
Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі - http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6912