Колись готував я їх у німецькому ресторані "Фон Барон" "! З пивом дуже смачно!!
Інгредієнти для «Креветки в темному пиві»:
- Креветки (не заморожені) - 400 г
- Лимон - 1/2 шт
- Пиво світле/Пиво -5 л
- Петрушка
- Аркуш лавровий - 1 шт
- Перець чорний (чорний, білий, рожевий, зелений, горошком) - 5 г
- Імбир - 30 г
- Сіль (тріска)
- Оливки зелені - 10 г
- Листя салату/Салат (листя) - 7 г
Час приготування: 8 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі80.3 |
жири11 |
вуглеводи36.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі40.2 |
жири5.5 |
вуглеводи18.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі7.3 |
жири1 |
вуглеводи3.3 |
Рецепт «Креветки в темному пиві»:
Ставимо на вогонь невеликий сотійник. Виливаємо будь-яке темне пиво. Додаємо туди лимон, лавровий лист, гілочку петрушки і доводимо до кипіння. Промиті, розморожені креветки занурюємо в кипляче пиво. Відразу додаємо туди ж тріску солі, імбир, суміш перців і варимо 3 хвилини.
Подаємо гарячими на аркуші салату, прикрасивши лимонами і оливками. Приємного апетиту;)