Креветки в темному пиві

Колись готував я їх у німецькому ресторані "Фон Барон" "! З пивом дуже смачно!!

Інгредієнти для «Креветки в темному пиві»:

  • Креветки (не заморожені) - 400 г
  • Лимон - 1/2 шт
  • Пиво світле/Пиво -5 л
  • Петрушка
  • Аркуш лавровий - 1 шт
  • Перець чорний (чорний, білий, рожевий, зелений, горошком) - 5 г
  • Імбир - 30 г
  • Сіль (тріска)
  • Оливки зелені - 10 г
  • Листя салату/Салат (листя) - 7 г

Час приготування: 8 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
678.8 ккал

белкі80.3
р

жири11
г

вуглеводи36.5
р

Порції

     

ккал
339.4 ккал

белкі40.2
р

жири5.5
р

вуглеводи18.3
р

100 г страви

     

ккал
61.7 ккал

белкі7.3
р

жири1
г

вуглеводи3.3
г

 

Рецепт «Креветки в темному пиві»:

Ставимо на вогонь невеликий сотійник. Виливаємо будь-яке темне пиво. Додаємо туди лимон, лавровий лист, гілочку петрушки і доводимо до кипіння. Промиті, розморожені креветки занурюємо в кипляче пиво. Відразу додаємо туди ж тріску солі, імбир, суміш перців і варимо 3 хвилини.
Подаємо гарячими на аркуші салату, прикрасивши лимонами і оливками. Приємного апетиту;)