Куряча печінка з овочами

Куряча печінка з овочами - це відмінна альтернатива звичного для всіх рецепта тушкованої печінки з цибулею і сметаною. Страва виходить неймовірно ніжною, а також корисною (завдяки овочам).

Опис приготування:

У цьому рецепті дуже важливо не перетримати печінку на вогні. Інакше ви ризикуєте отримати на соковиту печінку, а дуже жорстку і суху. Вона повинна бути злегка рожевою всередині. Тому п'яти хвилин буде достатньо. Щоб дізнатися, як приготувати курячу печінку з овочами, просто прочитайте цей рецепт.


Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:М'ясо/Овочі/Птиця/Курка/Субпродукти/Куряча печиво
: Гарячі блюдаГеографія
кухні: Європейська

Інгредієнти:

  • Печінка куряча - 200 Грам
  • Помідори - 2 Штуки
  • Перець червоний - 1/2 Штуки (солодкий)
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Морква - 1/2 Штуки
  • Часник - 2 Зубчика
  • Прованські трави - 1/2 Чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Олія - 1 Ст. ложка


Кількість порцій: 2

Як приготувати «» Куряча печінка з овочами «»

Цибулю і моркву почистіть, вимийте і обсушіть. Наріжте овочі шматочками невеликого та однакового розміру.

Вимийте солодкий червоний болгарський перець і помідори. Наріжте томати дольками. Перець очистіть від насіння і серцевини, наріжте його кубиками.

Печінку гарненько вимийте і очистіть від плівок і жилок. Потім за допомогою гострого ножа наріжте її на невеликі шматочки.

У сковороді розігріть олію. Викладіть у нього цибулю і моркву, пасеруйте п'ять хвилин. Потім додайте інші овочі і оскаржуйте ще три хвилини.

Посоліть і поперчите овочі до смаку. Додайте прованські трави. Все ретельно перемішайте і готуйте ще п'ять хвилин.

Викладіть до овочів нарізану печінку. Перемішайте всі інгредієнти і гасіть вміст сковороди до повної готовності печінки.