Куряча печінка з овочами - це відмінна альтернатива звичного для всіх рецепта тушкованої печінки з цибулею і сметаною. Страва виходить неймовірно ніжною, а також корисною (завдяки овочам).
Опис приготування:
У цьому рецепті дуже важливо не перетримати печінку на вогні. Інакше ви ризикуєте отримати на соковиту печінку, а дуже жорстку і суху. Вона повинна бути злегка рожевою всередині. Тому п'яти хвилин буде достатньо. Щоб дізнатися, як приготувати курячу печінку з овочами, просто прочитайте цей рецепт.
Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:М'ясо/Овочі/Птиця/Курка/Субпродукти/Куряча печиво
: Гарячі блюдаГеографія
кухні: Європейська
Інгредієнти:
- Печінка куряча - 200 Грам
- Помідори - 2 Штуки
- Перець червоний - 1/2 Штуки (солодкий)
- Цибуля ріпчаста - 1 Штука
- Морква - 1/2 Штуки
- Часник - 2 Зубчика
- Прованські трави - 1/2 Чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Олія - 1 Ст. ложка
Кількість порцій: 2
Як приготувати «» Куряча печінка з овочами «»
Цибулю і моркву почистіть, вимийте і обсушіть. Наріжте овочі шматочками невеликого та однакового розміру.
Вимийте солодкий червоний болгарський перець і помідори. Наріжте томати дольками. Перець очистіть від насіння і серцевини, наріжте його кубиками.
Печінку гарненько вимийте і очистіть від плівок і жилок. Потім за допомогою гострого ножа наріжте її на невеликі шматочки.
У сковороді розігріть олію. Викладіть у нього цибулю і моркву, пасеруйте п'ять хвилин. Потім додайте інші овочі і оскаржуйте ще три хвилини.
Посоліть і поперчите овочі до смаку. Додайте прованські трави. Все ретельно перемішайте і готуйте ще п'ять хвилин.
Викладіть до овочів нарізану печінку. Перемішайте всі інгредієнти і гасіть вміст сковороди до повної готовності печінки.
