Скільки страв з курячого філе ви знаєте? У мене таких нарахується близько 100, а може, й більше. Ось один з таких рецептів, як приготувати куряче філе під сирною кіркою, яке запікаю в духовці.
Опис приготування:
Замість курячого м'ясо можете використовувати яловичину або свинину, а також індичине м'ясо. Краще взяти тільки м'якоть, так набагато зручніше їсти страву. Сирну кірку зробіть з твердого або плавленого сиру, додайте до неї свіжу зелень, різні спеції до смаку. Їжте страву гарячою, через пару хвилин після запікання.
Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:Птиця/Курка/Молочні продукти/Сир/Вершки/Куряча грудкоблюдо
: Гарячі страви
Інгредієнти:
- Куряча грудка - 1 Штука
- Сир твердий - 150 Грам
- Вершки - 1 Стакан
- Зелень - 0,5 Пучка
- Розмарин сушений - 0,5 Чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
Кількість порцій: 4
Як приготувати "Куряче філе під сирною кіркою" "
1. Вимиту курячу грудку наріжте невеликими шматочками.
2. Змішайте м'ясо зі столовою ложкою рослинної олії, сіллю, меленим перцем і сушеним розмарином. Викладіть грудку на дно форми для запікання.
3. Твердий сир натріть на великій терці.
4. У миску до сиру влийте вершки і перемішайте.
5. Отриману масу викладіть поверх курячого м'ясо у форму рівномірним шаром.
6. Відправте форму в розігріту до 180-200 градусів духову шафу на 20-30 хвилин, щоб утворилася скоринка.
7. Вимийте і подрібніть зелень.
8. Готове м "ясо дістаньте з духовки і розріжте. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.
