Куряче філе під сирною кіркою

Скільки страв з курячого філе ви знаєте? У мене таких нарахується близько 100, а може, й більше. Ось один з таких рецептів, як приготувати куряче філе під сирною кіркою, яке запікаю в духовці.

Опис приготування:

Замість курячого м'ясо можете використовувати яловичину або свинину, а також індичине м'ясо. Краще взяти тільки м'якоть, так набагато зручніше їсти страву. Сирну кірку зробіть з твердого або плавленого сиру, додайте до неї свіжу зелень, різні спеції до смаку. Їжте страву гарячою, через пару хвилин після запікання.


Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:Птиця/Курка/Молочні продукти/Сир/Вершки/Куряча грудкоблюдо
: Гарячі страви

Інгредієнти:

  • Куряча грудка - 1 Штука
  • Сир твердий - 150 Грам
  • Вершки - 1 Стакан
  • Зелень - 0,5 Пучка
  • Розмарин сушений - 0,5 Чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком


Кількість порцій: 4

Як приготувати "Куряче філе під сирною кіркою" "

1. Вимиту курячу грудку наріжте невеликими шматочками.

2. Змішайте м'ясо зі столовою ложкою рослинної олії, сіллю, меленим перцем і сушеним розмарином. Викладіть грудку на дно форми для запікання.

3. Твердий сир натріть на великій терці.

4. У миску до сиру влийте вершки і перемішайте.

5. Отриману масу викладіть поверх курячого м'ясо у форму рівномірним шаром.

6. Відправте форму в розігріту до 180-200 градусів духову шафу на 20-30 хвилин, щоб утворилася скоринка.

7. Вимийте і подрібніть зелень.

8. Готове м "ясо дістаньте з духовки і розріжте. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.