Швидка, проста і дуже смачна страва. Філе завжди соковите. А ще, я розкрию свій секрет швидкого маринада для курячого філе)
Інгредієнти для «Курячі кишені з творожною начинкою»:
- Філе куряче (5 філе) - 1 кг
- Сир - 100 г
- Помідор - 1 шт
- Зелень
- Спеції (Сіль, перець, мускатний горіх.) - 1 ч.
- Часник - 2 зуб.
- Олія рослинна - 1 ст. л.
- Морква (Маленька) - 1 шт
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі256.4 |
жири24.9 |
вуглеводи35.2 |
Порції |
|||
ккал |
белкі64.1 |
жири6.2 |
вуглеводи8.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі18.2 |
жири1.8 |
вуглеводи2.5 |
Рецепт «Курячі кишені з творожною начинкою»:
Куряче філе: зрізаємо дрібні шматочки. Залишаємо тільки основний шматок філе.
Розрізаємо зверху поперек, і підрізаємо філе всередині збоків.
Далі мій секрет))
Філе я завжди трохи підморожую.
Потім роблю маринад: соєвий соус, олія, часник (1 зубчик), спеції.
У тарі все змішуємо, і кожне підготовлене філе як слід обмакуємо в маринаді (особливо всередині)
.Ставимо в мікрохвильовку на режим «розморожування» на 15 хвилин.
Готуємо начинку.
Зелень і часник рубаємо дрібно. Змішуємо з сиром і спеціями.
Якщо сильно густо, додаємо 2 ст. ложки води і збиваємо підвантаженим блендером.
За цей час філе замаринувалось. Морква трьом на великій тірці. Помідор ріжемо дольками.
І починаємо збирати страву. Філе розкриваємо розочкою.
Спочатку творожна начинка, потім морква.
Знову творожний шар. А потім дольки помідорів.
З фольги робимо формочки за розміром філе.
І в духовку, розігріту на 180 гр на 30 хвилин. Потім вимикаємо, залишаємо в духовці до остивань.
Виходить дуже соковито! Якщо плануєте відразу подавати, то накрити фольгою, після того як вимкнули температуру.