Курячі кармашки з творожною начинкою

Швидка, проста і дуже смачна страва. Філе завжди соковите. А ще, я розкрию свій секрет швидкого маринада для курячого філе)

Інгредієнти для «Курячі кишені з творожною начинкою»:

  • Філе куряче (5 філе) - 1 кг
  • Сир - 100 г
  • Помідор - 1 шт
  • Зелень
  • Спеції (Сіль, перець, мускатний горіх.) - 1 ч.
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Морква (Маленька) - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1455.5 ккал

белкі256.4
р

жири24.9
р

вуглеводи35.2
г

Порції

     

ккал
363.9 ккал


белкі64.1
р

жири6.2
р

вуглеводи8.8
р

100 г страви

     

ккал
103.2 ккал

белкі18.2
р

жири1.8
р

вуглеводи2.5
г


 

Рецепт «Курячі кишені з творожною начинкою»:

Куряче філе: зрізаємо дрібні шматочки. Залишаємо тільки основний шматок філе.
Розрізаємо зверху поперек, і підрізаємо філе всередині збоків.

Далі мій секрет))
Філе я завжди трохи підморожую.
Потім роблю маринад: соєвий соус, олія, часник (1 зубчик), спеції.
У тарі все змішуємо, і кожне підготовлене філе як слід обмакуємо в маринаді (особливо всередині)
.Ставимо в мікрохвильовку на режим «розморожування» на 15 хвилин.

Готуємо начинку.
Зелень і часник рубаємо дрібно. Змішуємо з сиром і спеціями.

Якщо сильно густо, додаємо 2 ст. ложки води і збиваємо підвантаженим блендером.


За цей час філе замаринувалось. Морква трьом на великій тірці. Помідор ріжемо дольками.

І починаємо збирати страву. Філе розкриваємо розочкою.
Спочатку творожна начинка, потім морква.

Знову творожний шар. А потім дольки помідорів.

З фольги робимо формочки за розміром філе.

І в духовку, розігріту на 180 гр на 30 хвилин. Потім вимикаємо, залишаємо в духовці до остивань.


Виходить дуже соковито! Якщо плануєте відразу подавати, то накрити фольгою, після того як вимкнули температуру.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND