Пообідаємо з родиною! Суп курячий, золотий! Варіант один, друзі, вам ще нагадаю я! Є чудова ідея! Стане перше смачніше! На сердечках його зваримо! Вермішель ще обсмажимо! Нам потрібні в меню такі - страви смачні, прості!
Інгредієнти для «Курячий суп з сердечками» Дуже цікавий «»:
- Сердечки курячі - 500 г
- Картопля - 3 шт
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (для бульйону) - 1 шт
- Часник - 2... 3 зуб.
- Вермішель (залежно, яку густоту хочете) - до смаку
- Зелень - за смаком
- Спеції (сіль, перець) - за смаком
- Олія рослинна (для обсмаження) - за смаком
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі88.2 |
жири50.8 |
вуглеводи105.6 |
Порції |
|||
ккал |
белкі14.7 |
жири8.5 |
вуглеводи17.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.1 |
жири4.7 |
вуглеводи9.7 |
Рецепт «Курячий суп з сердечками» Дуже цікавий «»:
Курячі сердечки моїм, очищаємо від плівок і нарізаємо кружечками. Заливаємо все водою, додаємо цілу цибулину і відправляємо на вогонь, варимо 10-15-20 хвилин.
Хвилин через 15 (дивіться, щоб сердечки стали вже м'якими) додаємо в каструлю картоплю, нарізану соломкою.
На сковороді обсмажуємо терту моркву, в самому кінці додаємо дрібно рубаний часник. Наша зажарка готова.
Далі обсмажимо вермішель на повільному вогні до легкого золотистого кольору (сковороду можна змастити за допомогою пензлика рослинним маслом). Я засмажила її цього разу більш рум'яно, ми так любимо)
Відкладаємо вермішель до запалювання з моркви.
Коли картопля буде готова, додаємо в каструлю запалювання з моркви і часнику, вермішель, суп солимо, перчим до смаку
Додаємо дрібно рубану зелень і варимо 1-2 хвилини на повільному вогні.
Даємо смачному, ароматному супу настоятися і подаємо до столу!
Суп готовий!
Приємного апетиту!
Суп готовий
!