Курячий суп з сердечками «Дуже цікавий»

Пообідаємо з родиною! Суп курячий, золотий! Варіант один, друзі, вам ще нагадаю я! Є чудова ідея! Стане перше смачніше! На сердечках його зваримо! Вермішель ще обсмажимо! Нам потрібні в меню такі - страви смачні, прості!

Інгредієнти для «Курячий суп з сердечками» Дуже цікавий «»:

  • Сердечки курячі - 500 г
  • Картопля - 3 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (для бульйону) - 1 шт
  • Часник - 2... 3 зуб.
  • Вермішель (залежно, яку густоту хочете) - до смаку
  • Зелень - за смаком
  • Спеції (сіль, перець) - за смаком
  • Олія рослинна (для обсмаження) - за смаком

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1223.1 ккал

белкі88.2
р

жири50.8
р

вуглеводи105.6
р

Порції

     

ккал
203.9 ккал

белкі14.7
р

жири8.5
р

вуглеводи17.6
р

100 г страви

     

ккал
112.2 ккал

белкі8.1
г

жири4.7
р

вуглеводи9.7
р

 

Рецепт «Курячий суп з сердечками» Дуже цікавий «»:

Курячі сердечки моїм, очищаємо від плівок і нарізаємо кружечками. Заливаємо все водою, додаємо цілу цибулину і відправляємо на вогонь, варимо 10-15-20 хвилин.

Хвилин через 15 (дивіться, щоб сердечки стали вже м'якими) додаємо в каструлю картоплю, нарізану соломкою.

На сковороді обсмажуємо терту моркву, в самому кінці додаємо дрібно рубаний часник. Наша зажарка готова.

Далі обсмажимо вермішель на повільному вогні до легкого золотистого кольору (сковороду можна змастити за допомогою пензлика рослинним маслом). Я засмажила її цього разу більш рум'яно, ми так любимо)

Відкладаємо вермішель до запалювання з моркви.

Коли картопля буде готова, додаємо в каструлю запалювання з моркви і часнику, вермішель, суп солимо, перчим до смаку

Додаємо дрібно рубану зелень і варимо 1-2 хвилини на повільному вогні.
Даємо смачному, ароматному супу настоятися і подаємо до столу!

Суп готовий!

Приємного апетиту!

Суп готовий



!