Літній буряковий суп «Холодник»

Всі ми любимо літо і, звичайно, всякі літні супчики. Сьогодні я хочу запропонувати вам дуже смачний і легкий у приготуванні Свікольний літній супчик - Холодник. Він давно відомий всім, але у мене свій спосіб і подача цього супчика. Цей буряковий холодник, скільки себе пам'ятаю, готувала моя мама, тепер готую я. Я трохи змінила подачу і не використовую лимонну кислоту в приготуванні.

Інгредієнти для «Літній буряковий суп» Холодник «»:

  • Буряк (середні) - 2 шт
  • Картопля - 4 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Редіс - 10 шт
  • Помідор (обов "язково) - 1 шт
  • Зелень (кріп, зелена цибуля, петрушка) - 200 г
  • Сіль - до смаку
  • Вода

Кількість порцій: 5


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1004.5 ккал

белкі45.9
р

жири20.4
р

вуглеводи156.3
г

Порції

     

ккал
200.9 ккал

белкі9.2
р


жири4.1
г

вуглеводи31.3
г

100 г страви

     

ккал
60.1 ккал

білкі2.7
р

жири1.2
р

вуглеводи9.4
р

 


Рецепт «Літній буряковий суп» Холодник «»:

Ставимо каструлю з водою і просто кип'ятим. Я раніше в електрочайнику кип'ятила і виливала в каструлю, але зараз «без метушні» кип'ячу в каструлі.

Картоплю і буряк відварюємо. Яйця теж відварюємо.

Огірки, редиску, помідор і зелень нарізаємо.

Коли вода в каструлі охолоне, додаємо всі підготовлені нарізані овочі, єдиний овоч - бурякообов'язково
потрібно натерти на великій терці. Посолити до смаку. Все, суп готовий!!!

Будь-який холодник з буряком потребує доповнення, я вам пропоную три варіанти:
1. Я додавала в тему корисні поради: заморожування лимона. Ось тут може це стати в нагоді: натерли заморожений лимон і додали собі в тарілочку трохи, до смаку.


Додайте гірчицю будь-яку: просту, дуже «злу» або Дижонську зернову.

Додайте хріна, можна свіжого натерти на терці або покупній в баночках.

Добавку вибрали залишається додати тільки ложечку сметани або йогуртаЯк


ви помітили, я не додаю в цей супчик нічого м'ясного і ковбасного, але це не означає, що це неприпустимо. Звичайно, можна і м'ясо варене будь-яке додати і навіть рибку і креветки.


Готуйте, як вам подобається і, сподіваюся, ви скористаєтеся моїми доповненнями до рецепту.


Ще порада: не готуйте на один день, суп настоїться і наступного дня буде ще смачнішим.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND