Може бути мій рецепт зроблений не за правилами кулінарії і хтось скаже, що так робити не можна, то.... Я скажу, що можна!!! Принаймні мені даний спосіб сподобався і хочу їм поділитися з оточуючими:)
Інгредієнти для «Пангасіус з льодом»:
- Пангасіус (філе) - 5 шт
- Борошно пшеничне/Борошно
- Сіль
- Приправа
- Яйце куряче
Час приготування: 20 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі675 |
жири135 |
вуглеводи0 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі15 |
жири3 |
вуглеводи0 |
Рецепт «Пангасіус з льодом»:
Дістала я заморожене філе цієї дивної рибки, поставила на стіл хвилин так на 15, щоб трохи передбачилося зверху (я подумала, що так буде краще кляр «» прилягати «»)
Далі зробила той самий кляр (підбивши яйця з борошном, сіллю і приправами), взявши кожен шматочок окремо (УВАГА!!! за моїм «» оригінальним «» рецептом:) шматочки повинні зовсім трохи розмірзнутися, головне щоб пальці не прилипали до льоду) .
Рясно обмакуємо в клярі і кладемо на розігріту сковорідку. Я потом еще каждый кусочек сверху полила оставшимся клярчиком (на фотке очень похоже получилось на яичницу или омлет) .
Дальше обжариваем это все дело минут по 10 с каждой стороны.
Приємного апетиту!
А все почалося з того, що я купила філе цієї рибки і прийшовши додому вирішила поцікавитися у наших кулінарів, що ж це за диво морське (як виявилося - річкове). На що отримала багато різних порад щодо приготування, більшість з яких стосувалися котлет, оскільки брикети коли розморожуються, залишається багато шматочків, а не один цілий.
Ну загалом ретельно поміркувавши (котлет мені зовсім не хотілося), вирішила я зробити по-своєму:lol:
Про цей рецепт вже й забула, оскільки приготований був давно, а викладати спочатку я не наважилася (може це для мене відкриття, а все вже давно так ділиться
А потім все-таки вирішила поділитися, раптом кому-небудь та сподобається:roll:
Мені даний спосіб дуже сподобався, оскільки рибка вийшла співоочна і дрібні шматочки не пороззвалювалися.