Печиво домашнє «На м'ясорубці»

Рецепт узятий з «Книги про смачну і здорову їжу», це печиво дуже часто пекла мені в дитинстві бабуся і, звичайно ж, воно було одним з найулюбленіших. Нещодавно згадала про нього і вирішила повторити. Але рецепт знайшла тільки в тій самій книзі, де брала його бабуся, на сайті такої варіації не знайшла.

Інгредієнти для «Печиво домашнє» На м'ясорубці «»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 3 стак.
  • Яйце куряче (2 великих або 3 невеликих) - 3 шт
  • Масло вершкове (можна використовувати маргарин) - 250 г
  • Цукор - 1 стак.
  • Сода - 1/2 ч.
  • Ванілін - 1/2 ч.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 22

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4725.2 ккал

белкі67.3
р

жири230.6
р

вуглеводи593.6
р

Порції

     

ккал
214.8 ккал

белкі3.1
г

жири10.5
р

вуглеводи27
г

100 г страви

     

ккал
414.5 ккал

белки
5.9 р

жири20.2
р

вуглеводи52.1
г

Рецепт «Печиво домашнє» На м'ясорубці «»:

Яйця збити з цукром добіла.

Додати розм'якшену олію або маргарин, соду, ванілін, перемішати.

Додаючи борошно, замісити дуже круте тісто.

Готове тісто пропустити через м'ясорубку, що виходять з решітки джгутики розкласти невеликими купками у вигляді печива на противень, злегка змащений маслом.

Випікати в духовці близько 15 мін при 180 градусах. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.