Печиво «Зимове»
Печиво це пеку, в основному, взимку - звідси і назва. Чому? Заходьте і дізнаєтеся!
Інгредієнти для «Печиво» Зимове «»:
- Рассол (від консервованих помідорів) - 12 ст. л.
- Цукор - 12 ст. л.
- Олія рослинна - 12 ст. л.
- Сода (негашена) - 1 ч. л.
- Борошно пшеничне/Борошно (просіяти) - 2,5 стак.
Час приготування: 15 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі29.4 | жири153.7 | вуглеводи529.3 |
100 г страви | |||
ккал | белкі3.1 | жири16.2 | вуглеводи55.7 |
Рецепт «Печиво» Зимове «»:
Формочки.
Всі інгредієнти перемішати, вимісити тісто (тісто має бути туге).
Після цього розкочуємо 1-2 см товщиною і за допомогою формочок видавлюємо печиво!!!
Випікати в духовці хвилин 10, воно швидко печеться.
Всім приємного апетиту!