Перець і баклажан фаршировані

У кожної господині свій рецепт, тому я не претендую на оригінальність. Може хтось полюбить у моєму виконанні. Смак - пікантний, кислуватий. Поєднання перцю і баклажана доповнюють один одного, плюс ненав'язливий аромат часнику і маленький секрет - у складі корейська морква.

Інгредієнти для «Перець і баклажан фаршировані»:

  • Перець болгарський - 10 шт
  • Баклажан - 2 шт
  • Фарш м'ясної - 700 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Морква (по корейськи) - 1 стак.
  • Кетчуп - 1 стак.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Ріс (пів склянки)

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1529 ккал

белкі24
г

жири3.2
р

вуглеводи455
г

Порції

     

ккал
152.9 ккал


белкі2.4
р

жири0.3
р

вуглеводи45.5
г

100 г страви

     

ккал
55.2 ккал

белки
0.9 р

жири0.1
г

вуглеводи16.4
р


 

Рецепт «Перець і баклажан фаршировані»:

Перець моєм, чистимо - відрізаємо йому капелюшок, очищаємо від насіння, від капелюшка видаляємо плодоніжки - вони нам ще знадобляться. Кожен баклажан ріжемо на 3 кільця і столовою ложкою виймаємо серединку, щоб вийшов стаканчик (перепрошую, я цей процес не сфоткала)

Начинка - фарш, рис, зварений до підлоги готовності в малій кількості води, цибуля дрібно порізана (я частину замінила зеленою цибулею), сіль, перець - перемішуємо, якщо треба - додаємо трохи води - для соковитості

Починаємо фаршем перці і баклажани, складаємо в каструльку, вливаємо склянку води, закриваємо кришкою і ставимо гаситися

І починаємо робити заливку - те, що залишилося від перцю, серединки від баклажанів - ріжемо соломкою, додаємо корейську моркву і обсмажуємо на олії хвилин 5, додаємо кетчуп або томат пасту - і смажимо ще хвилини 3, солимо перчим, додаємо водички пів склянки і виливаємо в каструльку з перчиками, тепер все це гасимо пів години.


Дуже вигідне поєднання перцю і баклажана - вони один одного доповнюють. Морква корейську готую за рецептом Ляночки https://www.povarenok.ru/recipes/show/21978/.Подаємо
страву з зеленню і сметанкою, особисто я люблю є це як супчик - щоб все плавало в соусі.
Бажаю приємного апетиту! Всі удачі, здоров'я і благополуччя!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND