Пиріг з вишнево-смородиновим пудингом

Хочу запропонувати вашій увазі пиріг з шарового тіста з пудингом з чорної смородини і вишнею. Дуже смачно, спробуйте і вам обов'язково сподобається. Сам пудинг надає невелику кислинку і терпкість, а шаре тісто чудово поєднується з ним.

Інгредієнти для «Пиріг з вишнево-смородиновим пудингом»:

  • Вишня - 0,5 стак.
  • Смородина чорна - 0,5 стак.
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.
  • Цукор тростинний (ТМ «» Містраль «») - 2 ст. л.
  • Тісто шаре бездрожжеве - 250 г
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Вода - 4 ст. л.
  • Печиво (сухе) - 2 шт

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1847 ккал

белкі27.1
р

жири75.5
р

вуглеводи285.4
р

Порції

     

ккал
461.8 ккал


белки
6.8 р

жири18.9
р

вуглеводи71.4
р

100 г страви

     

ккал
348.5 ккал

белкі5.1
г

жири14.2
р

вуглеводи53.8
р


 

Рецепт «Пиріг з вишнево-смородиновим пудингом»:

Смородину і вишню промити водою для видалення сміття та пилу.

З вишні прибрати кісточки.

Додати до вишні тростинний цукор до смаку. Можна додати і більше, щоб начинка була солодшою.

Додаємо чорну смородину. Ставимо масу на плиту і доводимо до кипіння. Кукурудзяний крохмаль розвести у воді і влити в масу. Перемішати і проварити близько 1 хвилини до загустіння.


Тісто розділити на дві частини. Розкатати одну частину тесту під розмір форми. Я випікала пиріг у прямокутній формі.

На поверхню тіста розсипати подрібнене печиво.

Викладаємо вишнево-смородиновий пудинг.

Другу частину тесту розкатати і зробити надрізи. Викладаємо візерунки поверх пудингу. Змащуємо жовтком і посипаємо невеликою кількістю тростинного цукру.

Пиріг ставимо в духовку. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
До столу подаємо пиріг у теплому вигляді.

Приємного чаювання!


 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND