Помідори і спагеті під рум'яною сирною корочкою
Швидко готується.
Інгредієнти для «Помідори і спагеті під рум'яною сирною скоринкою»:
- Макаронні вироби/Макарони (Спагетті) - 100 г
- Помідор - 4 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Зелень - 1/2 пуч.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія рослинна - 3 ст. л.
- Горошок зелений - 100 г
- Сир твердий ("" Пармезан ") - 50 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі40.4 | жири56.5 | вуглеводи77.8 |
Порції | |||
ккал | белкі10.1 | жири14.1 | вуглеводи19.5 |
100 г страви | |||
ккал | белкі4 | жири5.7 | вуглеводи7.8 |
Рецепт «Помідори і спагеті під рум'яною сирною корочкою»:
Спагеті поламати навпіл і відварити у великій кількості підсоленої води. Відкинути на дуршлаг і дати воді збути.
Помідори вимити, витерти насухо і зрізати "кришечки" ". Чайною ложкою витягти серцевину. Зелень вимити і, струшивши краплі води, порубати. Збити яйця з половиною зелені, приправити сіллю і перцем.
Цибулю очистити і нашинкувати кубиками. Гасити в розігрітому оливковому маслі близько 10 хв, безперервно перешкоджаючи. Посипати зеленню, приправити і викласти в змащену олією форму для запікання. Нагріти духовку до 200 градусів.
Спагетті перемішати з зеленим горошком і пармезаном. Нафарширувати помідори і укласти в форму для запікання. Полити помідори яєчною сумішшю. Запікати 25-35 хв.