Риба в сирі. За фото спасибі поварєнку yuvl.
Інгредієнти для «Риба в сирі»:
- Риба (філе, окунь, судак)
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Шампіньйони - 300 г
- Майонез - 150 г
- Сир твердий - 200 г
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі59 |
жири122.6 |
вуглеводи41.4 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири30.7 |
вуглеводи10.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири13.6 |
вуглеводи4.6 |
Рецепт «Риба в сирі»:
Цибулю дрібно нарізати, шампіньйони нарізати дольками, сир натерти на терці.
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
Шматки риби посолити, приправити і викласти на змащений маслом противень. На рибу покласти цибулю, на цибулю - гриби, промазати майонезом і посипати тертим сиром; випікати в попередньо нагрітій духовці (200 градусів) протягом 25 хвилин.