Риба в сирі

Риба в сирі. За фото спасибі поварєнку yuvl.

Інгредієнти для «Риба в сирі»:

  • Риба (філе, окунь, судак)
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Шампіньйони - 300 г
  • Майонез - 150 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Сіль
  • Спеції
  • Олія рослинна

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1491.2 ккал

белкі59
г

жири122.6
р

вуглеводи41.4
р

Порції

     

ккал
372.8 ккал

белки
14.8 р

жири30.7
р

вуглеводи10.4
р

100 г страви

     

ккал
165.7 ккал

белки
6.6 р

жири13.6
р

вуглеводи4.6
р

 

Рецепт «Риба в сирі»:

Цибулю дрібно нарізати, шампіньйони нарізати дольками, сир натерти на терці.
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
Шматки риби посолити, приправити і викласти на змащений маслом противень. На рибу покласти цибулю, на цибулю - гриби, промазати майонезом і посипати тертим сиром; випікати в попередньо нагрітій духовці (200 градусів) протягом 25 хвилин.