Салат «Олів'є по-царськи»

Привіт всім! Нещодавно спробувала цей салатик в ресторані, називався він чому то «МАЛИНА». Викласти його захотілося вже після того, як я його приготувала, так що не ображайтеся, що без покрокових. Дуже приємний на смак і альтернатива нашому «ОЛІВ'Є по-радянськи». Знайомимося, милості прошу!

Інгредієнти для «Салат» Олів'є по-царськи «»:

  • Лосось (солоний) - 200 г
  • Ікра червона - 1 ч. л.
  • Картопля (відварена) - 2 шт
  • Морква (відварена) - 1 шт
  • Яйце куряче (відварене) - 2 шт
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Цибуля зелена (невелика) - 1 пуч.
  • Горошок зелений (свіжий, морозиво) - 100 г
  • Майонез (для заправки)

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
981.7 ккал

белкі70.7
р

жири40.3
р

вуглеводи80.2
р

Порції

     

ккал
245.4 ккал

белкі17.7
р

жири10.1
г

вуглеводи20.1
р

100 г страви

     

ккал
92.6 ккал

белки
6.7 р

жири3.8
р

вуглеводи7.6
р

 

Рецепт «Салат» Олів'є по-царськи «»:

Картопля, морква, яйця ставимо варити до готовності.
Горошок відварюємо 5 хвилин у підсоленій воді.

Тим часом рибу, цибулю, огірки нарізаємо кубиками,
додаємо остиглий зелений горошок і потім всі інші інгредієнти, теж нарізані кубиками.

Звичайно, буду шукати, чим надалі замінити шкідливий майонез, але поки заправляємо майонезом наш салатик.
Ікра для прикраси.

Ну, ось власне, і все!!! Приємного апетиту і всіх з великим святом РІЗДВОМ!!!