Привіт всім! Нещодавно спробувала цей салатик в ресторані, називався він чому то «МАЛИНА». Викласти його захотілося вже після того, як я його приготувала, так що не ображайтеся, що без покрокових. Дуже приємний на смак і альтернатива нашому «ОЛІВ'Є по-радянськи». Знайомимося, милості прошу!
Інгредієнти для «Салат» Олів'є по-царськи «»:
- Лосось (солоний) - 200 г
- Ікра червона - 1 ч. л.
- Картопля (відварена) - 2 шт
- Морква (відварена) - 1 шт
- Яйце куряче (відварене) - 2 шт
- Огірок (свіжий) - 2 шт
- Цибуля зелена (невелика) - 1 пуч.
- Горошок зелений (свіжий, морозиво) - 100 г
- Майонез (для заправки)
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі70.7 |
жири40.3 |
вуглеводи80.2 |
Порції |
|||
ккал |
белкі17.7 |
жири10.1 |
вуглеводи20.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири3.8 |
вуглеводи7.6 |
Рецепт «Салат» Олів'є по-царськи «»:
Картопля, морква, яйця ставимо варити до готовності.
Горошок відварюємо 5 хвилин у підсоленій воді.
Тим часом рибу, цибулю, огірки нарізаємо кубиками,
додаємо остиглий зелений горошок і потім всі інші інгредієнти, теж нарізані кубиками.
Звичайно, буду шукати, чим надалі замінити шкідливий майонез, але поки заправляємо майонезом наш салатик.
Ікра для прикраси.
Ну, ось власне, і все!!! Приємного апетиту і всіх з великим святом РІЗДВОМ!!!