Салат «Рибка-посмішка»
Найпростіший шар салатик, дуже ніжний на смак. Можна надати гостроту прянощами, але мені і ніжний варіант припав до смаку
Інгредієнти для «Салат» Рибка-посмішка «»:
- Риба (у мене минтай, тушки невеликі) - 2 шт
- Картопля (середня) - 4 шт
- Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт
- Майонез - 150-200 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Сіль (і перець до смаку)
- Зелень (для прикраси)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі236.1 | жири137 | вуглеводи114.8 |
Порції | |||
ккал | белкі59 | жири34.3 | вуглеводи28.7 |
100 г страви | |||
ккал | белкі11.5 | жири6.7 | вуглеводи5.6 |
Рецепт «Салат» Рибка-посмішка «»:
Рибу, картоплю і яйця відварити.
Півтори картоплини відкласти вбік, дві з половиною нарізати дрібними кубиками і покласти на дно салатника.
Змащуємо тонким шаром майонезу
Відварену рибку дрібно ріжемо, викладаємо на картоплю.
З решти півтори картоплі, яєць, цибулі та майонезу робимо якусь подобу салатику, в яку за бажанням можна додати прянощів і тд.
Акуратно розподіляємо картоплю-яєчну масу по рибці і, в принципі, страва готова. За бажанням можна прикрасити зеленню, але у мене не було ні зелені, ні бажання =))
Приємного всім апетиту!