Салат «» Розочка «»
Салат з дуже ніжним смаком. А назва через прикраси.
Інгредієнти для "Салат" "Розочка" ":
- Картопля (відварена) - 4 шт
- Яйце куряче (відварене) - 3 шт
- Буряк (відварений) - 1 шт
- Яблуко - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Майонез - 150 г
- Сметана - 150 г
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт "Салат" "Розочка" ":
Овочі і яйця відварюю, чищу і натираю на великій терці.
Цибуля дрібно ріжу і злегка пасерую в рослинній олії. Яблука чисту і також натираю. Майонез змішую зі сметаною і трохи підсалюю.
Салат кладу на страву шарами.
Картопля -
Яйця.
Яблука.
Свікла, перемішана з цибулею.
Кожен шар промазую сумішшю сметани з майонезом. Роблю це виделкою, злегка її струшуючи.
Прикрашаю шкірою від яблука, яку зрізаю однією стрічкою, потім скручую в розочку. Тільки яблуко треба брати невелике, красивіше виходить.
Приємного апетиту!