Салат з качиною грудки з черешнею

Салат з качиною грудки з бальзамічною черешнею. Літній, яскравий салат з качки з черешнею. Замість черешні можна взяти вишню.

Інгредієнти для «Салат з качиною грудки з черешнею»:

Для качки

  • Грудка качина - 1 шт
  • Соєвий соус (Терияки від Кіккоман) - 1 ст. л.
  • Мед - 1\2 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія оливкова - 1 ст. л.

Для бальзамічної черешні

  • Черешня - 200 г
  • Цукор - 1 ч.
  • Оцет (червоний бальзамічний) - 1 ст. л.
  • Соєвий соус (Терияки від Кіккоман) - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Крохмаль - 1\2 ч. л.
  • Вода - 100 мл

Так само

  • Листя салату/Салат

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
837.9 ккал


белкі50.9
р

жири43.3
р

вуглеводи57.9
р

100 г страви

     

ккал
128.9 ккал

білкі7.8
р

жири6.7
р


вуглеводи8.9
р

 

Рецепт «Салат з качиною грудки з черешнею»:

1. Качине філе вимити, обсушити, зробити надрізи на шкірі. Соєвий соус змішати з маслом, медом і перцем. Замаринувати м'ясо і відкласти.

2. Черешню вимити, розрізати на 2 половинки, вийняти кісточки. Черешню перекласти в ковш або сотійник, додати цукор.

3. Карамелізувати черешню пару хвилин на сильному вогні, потім влити соєвий соус, оцет, додати чорний перець, перемішати. Потім крохмаль розвести водою, влити в ковш, довести до кипіння і зняти з вогню. Остудити.

4. Сковороду розігріти, викласти грудку шкірою вниз і обсмажити до золотистої корочки. потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Потім відправити грудку в духовку і готувати ще 5-7 хвилин, залежно від того, яку прожарку любите. Потім качку вийняти і нарізати ломтиками.

5. Салат вимити. обсушити. викласти на тарілку.


6. Зверху викласти ломтики качки і черешню. Приємного апетиту!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND