Цей ароматний літній суп нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти для «Суп грибної з кабачками»:
- Гриби (Можна використовувати заморожені, я використовую лісові, заздалегідь їх зварив.) - 300 г
- Кабачок (Якщо кабачок великий можна використовувати тільки половину.) - 1 шт
- Картопля - 3 шт
- Морква - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Спеції
- Зелень
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири3.9 |
вуглеводи119 |
Порції |
|||
ккал |
белкі6.2 |
жири1 |
вуглеводи29.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі2 |
жири0.3 |
вуглеводи9.8 |
Рецепт «Суп грибний з кабачками»:
Чистимо овочі
На великій терці трьом морквину, я використовую закриту терку.
Так як я не люблю варену цибулю, а без цибулі суп виходить не ароматний, я знайшов вихід і подрібнюю цибулю в блендері, тим самим позбавляючись лукових сліз.
Ріжемо картоплю великими кубиками, наливаємо в каструлю 1.5 л води, засипаємо туди картоплю і ставимо на вогонь, можна посолити або додати 1 бульйонний кубик magi (гриби або курку)
У сотейнику пасуємо моркву разом з часником близько 3-4 хвилин.
Після оскаржуємо наші гриби і до них додаємо морквину з часником. Обсмажуємо
близько 10 хв якщо як у мене варені, солимо, а якщо свіжі або заморожені шампіньйони то поки з них не випариться вода.
Як тільки вода з картоплею закипить додаємо цибулю і наші гриби. Ставимо на середній вогонь. Варім 10 хв
Поки вариться суп ріжемо кабачки, після чого також додаємо в суп, кидаємо туди перець горошком 5 шт. і перець запашний 4 шт. Варім до готовності картоплі.
Додаємо зелень, кріп або петрушка кому як подобається, заважаємо і залишаємо його настоятися 5 хв.
Суп готовий приємного апетиту.