Суп грибної з кабачками

Цей ароматний літній суп нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти для «Суп грибної з кабачками»:

  • Гриби (Можна використовувати заморожені, я використовую лісові, заздалегідь їх зварив.) - 300 г
  • Кабачок (Якщо кабачок великий можна використовувати тільки половину.) - 1 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Морква - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Спеції
  • Зелень

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
628.8 ккал

белки
24.8 р

жири3.9
р

вуглеводи119
г

Порції

     

ккал
157.2 ккал

белкі6.2
р

жири1
г

вуглеводи29.8
р

100 г страви

     

ккал
51.5 ккал

белкі2
г

жири0.3
р

вуглеводи9.8
р

 

Рецепт «Суп грибний з кабачками»:

Чистимо овочі

На великій терці трьом морквину, я використовую закриту терку.

Так як я не люблю варену цибулю, а без цибулі суп виходить не ароматний, я знайшов вихід і подрібнюю цибулю в блендері, тим самим позбавляючись лукових сліз.

Ріжемо картоплю великими кубиками, наливаємо в каструлю 1.5 л води, засипаємо туди картоплю і ставимо на вогонь, можна посолити або додати 1 бульйонний кубик magi (гриби або курку)

У сотейнику пасуємо моркву разом з часником близько 3-4 хвилин.

Після оскаржуємо наші гриби і до них додаємо морквину з часником. Обсмажуємо
близько 10 хв якщо як у мене варені, солимо, а якщо свіжі або заморожені шампіньйони то поки з них не випариться вода.

Як тільки вода з картоплею закипить додаємо цибулю і наші гриби. Ставимо на середній вогонь. Варім 10 хв

Поки вариться суп ріжемо кабачки, після чого також додаємо в суп, кидаємо туди перець горошком 5 шт. і перець запашний 4 шт. Варім до готовності картоплі.

Додаємо зелень, кріп або петрушка кому як подобається, заважаємо і залишаємо його настоятися 5 хв.

Суп готовий приємного апетиту.