Суп-пюре пісний

Смачний і ситний, ароматний і поживний пісний суп-пюре ви легко приготуєте за допомогою цього рецепта. Крім перерахованих вище достоїнств, супчик ще досить бюджетний і готується досить швидко.

Опис приготування:

Смачний суп зовсім не обов'язково повинен бути з м'ясом і великою кількістю інгредієнтів. Не вірите? Я пропоную вам скористатися цим простим рецептом і ви переконаєтеся, що я правий. Я розповім вам, як приготувати смачний, ситний і корисний суп-пюре пісний. Інгредієнтів мінімум, часу на приготування супу піде небагато, а ще супчик виходить дуже бюджетним. Готуємо і насолоджуємося!


Призначення: На обід/НедорогоОсновний
інгредієнт:Овочі/КапустаБлюдо
:Супи/Супи-пюреДієта
: Пісні страви/Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:

  • Кольорова капуста - 400 Грам
  • Картопля - 4-5 Штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Сіль - 2 Чайні ложки
  • Перець чорний мелений - 2 Щепотки
  • Олія рослинна - 2 Ст. ложки
  • Вода - 6 Стаканів


Кількість порцій: 5-6

Як приготувати "Суп-пюре постний" "

Кольорову капусту для супу можна брати свіжу або заморожену.

Картоплю очищаємо і моєю.

Нарізаємо його на невеликого розміру кубики і викладаємо в каструлю.

Поверх картоплі викладемо капусту. Якщо у вас свіжа капуста, розберіть її на суцвіття і промийте.

Заливаємо овочі водою, ставимо їх варитися на середній вогонь.

Хвилин через 20 додамо чайну ложку солі і варимо далі.

Почистимо і дрібно наріжемо цибулю. Обсмажимо його на олії до легкого золотистого кольору.

Відправляємо цибулю до овочів, додаємо сіль і перець, що залишилися. Можна додати сухі ароматні травички. Варимо ще хвилин 5-10.

І збиваємо потім за допомогою блендера в пюре.

Подаємо до столу з сухариками або грінками. Можна додати подрібнений часник і свіжу зелень.