Смачний і ситний, ароматний і поживний пісний суп-пюре ви легко приготуєте за допомогою цього рецепта. Крім перерахованих вище достоїнств, супчик ще досить бюджетний і готується досить швидко.
Опис приготування:
Смачний суп зовсім не обов'язково повинен бути з м'ясом і великою кількістю інгредієнтів. Не вірите? Я пропоную вам скористатися цим простим рецептом і ви переконаєтеся, що я правий. Я розповім вам, як приготувати смачний, ситний і корисний суп-пюре пісний. Інгредієнтів мінімум, часу на приготування супу піде небагато, а ще супчик виходить дуже бюджетним. Готуємо і насолоджуємося!
Призначення: На обід/НедорогоОсновний
інгредієнт:Овочі/КапустаБлюдо
:Супи/Супи-пюреДієта
: Пісні страви/Вегетаріанське харчування
Інгредієнти:
- Кольорова капуста - 400 Грам
- Картопля - 4-5 Штук
- Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
- Сіль - 2 Чайні ложки
- Перець чорний мелений - 2 Щепотки
- Олія рослинна - 2 Ст. ложки
- Вода - 6 Стаканів
Кількість порцій: 5-6
Як приготувати "Суп-пюре постний" "
Кольорову капусту для супу можна брати свіжу або заморожену.
Картоплю очищаємо і моєю.
Нарізаємо його на невеликого розміру кубики і викладаємо в каструлю.
Поверх картоплі викладемо капусту. Якщо у вас свіжа капуста, розберіть її на суцвіття і промийте.
Заливаємо овочі водою, ставимо їх варитися на середній вогонь.
Хвилин через 20 додамо чайну ложку солі і варимо далі.
Почистимо і дрібно наріжемо цибулю. Обсмажимо його на олії до легкого золотистого кольору.
Відправляємо цибулю до овочів, додаємо сіль і перець, що залишилися. Можна додати сухі ароматні травички. Варимо ще хвилин 5-10.
І збиваємо потім за допомогою блендера в пюре.
Подаємо до столу з сухариками або грінками. Можна додати подрібнений часник і свіжу зелень.
