Свинина, маринована з аджикою

Жодне застілля не обходиться без м'яса. Пропоную вам рецепт смачного, ніжного, ароматного шашлика зі свинини. Таке м'ясо можна запекти як на мангалі, зустрічаючи Новий рік за містом, так і вдома, приготувавши в духовці.

Інгредієнти для «Свинина, маринована з аджикою»:

Шашлик

  • Свинина - 1 кг
  • Аджика («МахеєвЪ») - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кефір - 1 стак.
  • Сіль - 1 ч. л.

Для подачі

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Уксус (70%) - 1 ст. л.
  • Вода - 100 мл
  • Зелень - 1 пуч.

Кількість порцій: 4


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2815.3 ккал

белкі175.7
р

жири218.8
р

вуглеводи42.5
г

Порції

     

ккал
703.8 ккал

белки
43.9 р


жири54.7
р

вуглеводи10.6
р

100 г страви

     

ккал
168.6 ккал

белкі10.5
р

жири13.1
г

вуглеводи2.5
г

 


Рецепт «Свинина, маринована з аджикою»:

Свинину ріжемо великими шматками.

Цибулю чистимо і подрібнюємо блендером. Додаємо цибулю до м'яса. Заливаємо м'ясо кефіром. Кладемо сіль.

Додаємо «Аджику», у мене від «МахеєвЪ».

Все добре перемішуємо і ставимо в холодильник маринуватися мінімум на 4 години, краще на ніч.

Мариноване м'ясо можна запекти у формі або на противні. На природі можна запекти на вугіллі на мангалі. Також можна нанизати м'ясо на шампура і запекти в духовці. У духовці запікаємо при 220 градусах 45 хвилин.


Поки запікається м'ясо, для подачі готуємо мариновану цибулю. Червона і ріпчаста цибуля ріжемо тонкими кільцями, заливаємо оцтом з водою.

Запечене гаряче м'ясо відразу подаємо на гірці маринованої цибулі і зелені.
Приємного апетиту!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND