Торт «» Уланівська мрія «»

Шоколадно - фруктова радість

Інгредієнти для "Торт" "Уланівська мрія" ":

  • Яйце куряче - 5 шт
  • Цукор - 1,5 стак.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1,5 стак.
  • Какао-порошок - 4 ст. л.
  • Маргарін (Вершковий) - 200 г
  • Молоко згущене (для крему) - 1 бан.
  • Масло вершкове (Для крему) - 200 г
  • Курага (Для крему) - 200 г
  • Горіхи волоські (Для крему) - 1 стак.
  • Какао-порошок (Для глазурі) - 4 ст. л.
  • Масло вершкове (для глазурі) - 4 ст. л.
  • Сметана (Для глазурі) - 4 ст. л.
  • Цукор (Для глазурі) - 4 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин


Кількість порцій: 1

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
8615.1 ккал

белкі160
г

жири524.5
р

вуглеводи824.6
р

100 г страви

     

ккал
386.3 ккал


белкі7.2
р

жири23.5
р

вуглеводи37
г

 

Рецепт "Торт" "Уланівська мрія" ":

Збити 5 яєць з 1, 5 склянками цукру, додати 4 столові ложки какао. Розтопити маргарин, все змішати. В отриману масу додати 1, 5 склянки борошна, 1 чайну ложку соди погашену оцтом. Випікати 50 хвилин.готовий
корж розрізати навпіл, вийняти частину бісквіту.
Зробити крем: 1 банку згущенки збити з пачкою масла, нарізану курагу і подрібнені горіхи. Туди ж до цієї маси додати вийнятий бісквіт, все перемішати. Намастити кремом коржі.
Зверху покрити глазур'ю: на паровій лазні розтопити цукор, змішати з маслом, какао. сметаною.
Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND