Тушкована картопля по-домашньому
Найзвичайніша їжа.
Інгредієнти для «Тушкована картопля по-домашньому»:
- Картопля - 1 кг
- Морква - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 3 зуб.
- М'ясо ((або курка)) - 400 кг
- Олія рослинна - 4 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
- Помідор - 2 шт
Час приготування: 60 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі29.1 | жири52.1 | вуглеводи246.7 |
100 г страви | |||
ккал | белкі0 | жири0 | вуглеводи0.1 |
Рецепт «Тушкована картопля по-домашньому»:
М'ясо наріжте невеликими кубиками, моркву очистіть і натріть на крупній терці.
Цибулю ріпчасту дрібно наріжте. У каструлю налийте олію і на середньому вогні обсмажте м'ясо, цибулю і моркву, часник.
У цю ж ємність викладіть картоплю, нарізану дольками. Налийте 0,5 ст. води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте перець, сіль. Каструлю накрийте кришкою і гасіть на повільному вогні близько 40 хв.
За 10 хвилин до готовності додайте помідори нарізані кубиком.
Приємного апетиту!!!