А чому б не спробувати
Інгредієнти для «Улюблене рагу з баклажанів»:
- Баклажан - 2 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква (солодка) - 1 шт
- Яблуко (антонівка, або будь-які кисло-солодкі) - 4 шт
- Помідор - 6 шт
- Спеції (сіль, перець, цукор - за смаком)
- Уксус (бальзамічний) - 1 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Олія соняшникова
- Зелень (суха)
Час приготування: 50 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі15.9 |
жири4.7 |
вуглеводи450.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.2 |
вуглеводи19.2 |
Рецепт «Улюблене рагу з баклажанів»:
Очистити цибулю, моркву, яблука. Всі овочі нарізати невеликими кубиками. На олії спочатку обсмажити цибулю з морквиною. Потім додати баклажани, солодкий перець і яблука. Щедро посипати сухою зеленню. Паралельно в каструлю покласти помідори, залити їх окропом і варити, поки шкіряка не лопне. Помідори разом з відваром протерти через сито. Отримане пюре влити до овочів. Зменшити вогонь і гасити, завадячи, хвилин 30. Хвилин за 10 до закінчення додати по 1 ст. л оцет-бальзаміко і соєвий соус. Спробувати на предмет солі. Обережно підсолити, приправити також перцем до смаку і трохи цукром. Подавати в холодному вигляді.