Ванільні колічки
Вийшло розсипчасте і ароматне печиво. Пригощайтеся!!!
Інгредієнти для «Ванільні колечки»:
- Масло вершкове - 150 г
- Цукрова пудра - 0,5 стак.
- Яйце куряче - 1 шт
- Ванільна есенція - 0,5 ч. л.
- Борошно пшеничне/Борошно - 1,5 стак.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Міндаль (рубаний) - 6 ч. л.
Час приготування: 40 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белкі30.6 | жири155.3 | вуглеводи129 |
100 г страви | |||
ккал | белкі7.3 | жири37 | вуглеводи30.7 |
Рецепт «Ванільні колечки»:
У широкому посуді збити вершкове масло з 0,3 ст. цукрової пудри до легкої, повітряної консистенції.
Додати яйце і ванільну есенцію.
В отриману суміш просіяти борошно і розпушувач.
Вимісити тісто до однорідної маси
З тіста скатати кульки величиною з грецький горіх.
Сформувати з них ковбаски і з'єднати кінці так, щоб вийшли колечки.
Розкласти кільця на противагу, покритий папером для випічки.
Посипати рубаним мигдалем.
Випікати при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хвилин.
Готові колечки посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!!!