Смачно, корисно і швидко. Може бути як і святковою стравою, таки буденною. Овочі на смак солодкі, а філе соковите.
Інгредієнти для «Запечені овочі з курячим філе»:
- Морква (У мене одна маленька, а друга велика морква) - 2 шт
- Картопля (Середній розмір) - 2 шт
- Буряк (У мене не великий, так як я не дуже люблю буряк.) - 1 шт
- Філе куряче (Беріть по вашому смаку - любіть насичені м'ясні страви - кладіть більше м'яса.) - 200 г
- Олія рослинна (За смаком оливкова, або соняшникова олія). - 3 ст. л.
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Сметана (Для заправки) - 20 г
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі56.6 |
жири46.9 |
вуглеводи76.4 |
Порції |
|||
ккал |
белкі14.2 |
жири11.7 |
вуглеводи19.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири5.7 |
вуглеводи9.2 |
Рецепт «Запечені овочі з курячим філе»:
Нарізаємо соломкою всі овочі, філе - кубиками. Всі упаковуємо в рукав для запікання і в духовку. Хвилин на 30-50 (час приготування залежить від того, як ви наріжете овочі, найкраще в середньому 0,7 мм -1 см і + буряк готується найдовше), температура 180-200 градусів. Сіль, перець - до смаку.
Так само можна заздалегідь нарізати овочі і заморозити. Якщо до вас несподівано прийдуть гості - просто дістаєте овочі і відправляєте в духовку, а тим часом можете приготувати закуску, салат))