Запечені овочі з курячим філе

Смачно, корисно і швидко. Може бути як і святковою стравою, таки буденною. Овочі на смак солодкі, а філе соковите.

Інгредієнти для «Запечені овочі з курячим філе»:

  • Морква (У мене одна маленька, а друга велика морква) - 2 шт
  • Картопля (Середній розмір) - 2 шт
  • Буряк (У мене не великий, так як я не дуже люблю буряк.) - 1 шт
  • Філе куряче (Беріть по вашому смаку - любіть насичені м'ясні страви - кладіть більше м'яса.) - 200 г
  • Олія рослинна (За смаком оливкова, або соняшникова олія). - 3 ст. л.
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Сметана (Для заправки) - 20 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
962.1 ккал

белкі56.6
р

жири46.9
р

вуглеводи76.4
р

Порції

     

ккал
240.5 ккал

белкі14.2
р

жири11.7
р

вуглеводи19.1
г

100 г страви

     

ккал
115.9 ккал

белки
6.8 р

жири5.7
р

вуглеводи9.2
г

 

Рецепт «Запечені овочі з курячим філе»:

Нарізаємо соломкою всі овочі, філе - кубиками. Всі упаковуємо в рукав для запікання і в духовку. Хвилин на 30-50 (час приготування залежить від того, як ви наріжете овочі, найкраще в середньому 0,7 мм -1 см і + буряк готується найдовше), температура 180-200 градусів. Сіль, перець - до смаку.
Так само можна заздалегідь нарізати овочі і заморозити. Якщо до вас несподівано прийдуть гості - просто дістаєте овочі і відправляєте в духовку, а тим часом можете приготувати закуску, салат))