Запіканка з бараниною та овочами

Нескладний рецепт, возитися 30 хвилин, і потім страва сама готується близько години. Краще брати м'ясо ягня або молодого барашка - виходить ніжно і смачно.

Інгредієнти для «Запіканка з бараниною і овочами»:

  • Баранина - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Картопля - 4 шт
  • Помідор - 4 шт
  • Зелень (за смаком)
  • Вершки (10-15%) - 300 мл
  • Часник (за смаком)
  • Спеції (до смаку)
  • Сир твердий - 100 г

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2316.4 ккал

белкі111.3
р

жири201.2
р

вуглеводи161
г

Порції

     

ккал
386.1 Кал


белки
18.6 р

жири33.5
р

вуглеводи26.8
р

100 г страви

     

ккал
110.8 ккал

белкі5.3
р

жири9.6
р

вуглеводи7.7
р


 

Рецепт «Запіканка з бараниною та овочами»:

Підготувати продукти: нарізати м'ясо шматками, цибулю напівкільцями, моркву напівкружками,
картоплю соломкою, помідори гуртками.
Дрібно нарізати зелень і часник. У ємність укласти м'ясо,
на нього цибуля, потім зелень, потім морква, картопля і зверху помідори.

Зелень у мене: кінза, петрушка, кріп, зелена цибуля.

Приготувати соус для заливки: вершки змішати з сіллю, перцем і часником.
Залити нашу шару, накрити кришкою або фольгою і поставити в духовку.
Рівень рідини повинен бути нижче верхнього рівня овочів.
Запікати при 180-200 ° С протягом 1-1,5 годин.

Перед подачею посипати тертим сиром і потримати в духовці, щоб сир розплавився.
Все так смачно, що не встигла сфотографувати готове блюдо)))

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND