Запіканка з грибами та баклажанами

Якщо ви любитель баклажанів, то цей рецепт саме для вас! Запіканка завжди виходить апетитною, красивою, дуже ароматною і смачною. Готується страва просто і швидко.

Опис приготування:

Якщо ви хочете порадувати свою сім'ю ніжною, ароматною, соковитою, вершковою стравою, тоді приготуйте цю запіканку. Страву можна подавати як основну, а можна використовувати як гарнір і навіть запропонувати як холодну закуску. Поспішаю поділитися рецептом, як приготувати запіканку з грибів і баклажанів.


Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:Овочі/Баклажан/Гриби/Шампінь
  Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:

  • Баклажан - 2 Штуки
  • Шампіньйони - 300 Грам
  • Помідор - 3 Штуки
  • Сир - 200 Грам
  • Прованські трави - 1 Щепотка
  • Сіль - До смаку
  • Олія рослинна - За смаком (для смаження)


Кількість порцій: 5-6

Як приготувати «» Запіканка з грибами і баклажанами «»

Підготуйте всі інгредієнти.

Баклажани наріжте колечками. Трохи посоліть з двох сторін.

Шампіньйони наріжте ломтиками.

Баклажани обсмажте на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.

Обжарюйте швидко з двох сторін до золотистого кольору.

У форму для запікання викладіть обсмажені баклажани.

Зверху викладіть помідори нарізані кільцями.

Зверху викладіть нарізані шампіньйони.

Посипайте прованськими травами.

Зверху натріть сир на великій тірці. Відправте в розігріту духовку до 200 градусів.

Запекайте 20 хвилин.

Запіканку наріжте на порційні шматочки, подавайте гарячою. Приємного апетиту!