Якщо ви любитель баклажанів, то цей рецепт саме для вас! Запіканка завжди виходить апетитною, красивою, дуже ароматною і смачною. Готується страва просто і швидко.
Опис приготування:
Якщо ви хочете порадувати свою сім'ю ніжною, ароматною, соковитою, вершковою стравою, тоді приготуйте цю запіканку. Страву можна подавати як основну, а можна використовувати як гарнір і навіть запропонувати як холодну закуску. Поспішаю поділитися рецептом, як приготувати запіканку з грибів і баклажанів.
Призначення: На обід/На вечеряний Основний
інгредієнт:Овочі/Баклажан/Гриби/Шампінь
Блюдо: Гарячі страви
Інгредієнти:
- Баклажан - 2 Штуки
- Шампіньйони - 300 Грам
- Помідор - 3 Штуки
- Сир - 200 Грам
- Прованські трави - 1 Щепотка
- Сіль - До смаку
- Олія рослинна - За смаком (для смаження)
Кількість порцій: 5-6
Як приготувати «» Запіканка з грибами і баклажанами «»
Підготуйте всі інгредієнти.
Баклажани наріжте колечками. Трохи посоліть з двох сторін.
Шампіньйони наріжте ломтиками.
Баклажани обсмажте на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Обжарюйте швидко з двох сторін до золотистого кольору.
У форму для запікання викладіть обсмажені баклажани.
Зверху викладіть помідори нарізані кільцями.
Зверху викладіть нарізані шампіньйони.
Посипайте прованськими травами.
Зверху натріть сир на великій тірці. Відправте в розігріту духовку до 200 градусів.
Запекайте 20 хвилин.
Запіканку наріжте на порційні шматочки, подавайте гарячою. Приємного апетиту!
