Заварні колічки з рибним паштетом

Ніжне і повітряне заварне тісто з паштетом з риби, чорнослива і сиру.

Інгредієнти для «Заварні колечки з рибним паштетом»:

Заварне тісто

  • Вода - 200 мл
  • Масло вершкове - 100 г
  • Борошно пшеничне/Борошно (200г) - 1 стак.
  • Яйце куряче - 2 шт

Паштет

  • Філе рибне - 250 г
  • Соєвий соус (Kikkoman) - 0,5 ч. л.
  • Чорнослив - 5 шт
  • Сир твердий - 4 ст. л.
  • Майонез - 1 ч.

Додаткові

  • Цибуля зелена - 3 ст. л.
  • Вишня (свіжа або з компота)

Час приготування: 45 хвилин


Кількість порцій: 12

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1907.1 ккал

белкі85.4
р

жири109
г

вуглеводи149.8
р

Порції

     

ккал
158.9 ккал


белкі7.1
г

жири9.1
р

вуглеводи12.5
г

100 г страви

     

ккал
192.6 ккал

белкі8.6
р

жири11
г

вуглеводи15.1
г


 

Рецепт «Заварні колечки з рибним паштетом»:

Приготуємо заварне тісто. У каструлю виливаємо воду і додаємо вершкове мало. Коли олія повністю розчинитися і маса стане однорідною, то висипаємо все борошно і швидко-швидко перемішуємо. Перемішуємо доти, доки тісто не почне відставати від стінок каструлі. Каструлю знімаємо з вогню і даємо тесту трохи охолонути. Потім по одному додаємо яйця і перемішуємо міксером.

За допомогою кондитерського мішка розкладаємо тісто на противні у вигляді кілечок.

Ставимо противник у духовку. Випікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин. Готові заварні остудити.

Рибне філе відварити до готовності. Остудити і розім'яти ложкою, щоб вийшов паштет.


Чорнослив порізати дрібно і з'єднати з рибою.

Сир натерти на дрібній терці і додати в паштет. Добре перемішуємо, додаємо соєвий соус Kikkoman і майонез. Перемішати.

З паштету робимо кульки. Кладемо в колечко і притискаємо. Навколо паштет посипаємо подрібненим зеленим луком і прикрашаємо вишнею.
Подаємо до столу.

Приємного апетиту!

 

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND