Ніжне і повітряне заварне тісто з паштетом з риби, чорнослива і сиру.
Інгредієнти для «Заварні колечки з рибним паштетом»:
Заварне тісто
- Вода - 200 мл
- Масло вершкове - 100 г
- Борошно пшеничне/Борошно (200г) - 1 стак.
- Яйце куряче - 2 шт
Паштет
- Філе рибне - 250 г
- Соєвий соус (Kikkoman) - 0,5 ч. л.
- Чорнослив - 5 шт
- Сир твердий - 4 ст. л.
- Майонез - 1 ч.
Додаткові
- Цибуля зелена - 3 ст. л.
- Вишня (свіжа або з компота)
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 12
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі85.4 |
жири109 |
вуглеводи149.8 |
Порції |
|||
ккал |
белкі7.1 |
жири9.1 |
вуглеводи12.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі8.6 |
жири11 |
вуглеводи15.1 |
Рецепт «Заварні колечки з рибним паштетом»:
Приготуємо заварне тісто. У каструлю виливаємо воду і додаємо вершкове мало. Коли олія повністю розчинитися і маса стане однорідною, то висипаємо все борошно і швидко-швидко перемішуємо. Перемішуємо доти, доки тісто не почне відставати від стінок каструлі. Каструлю знімаємо з вогню і даємо тесту трохи охолонути. Потім по одному додаємо яйця і перемішуємо міксером.
За допомогою кондитерського мішка розкладаємо тісто на противні у вигляді кілечок.
Ставимо противник у духовку. Випікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин. Готові заварні остудити.
Рибне філе відварити до готовності. Остудити і розім'яти ложкою, щоб вийшов паштет.
Чорнослив порізати дрібно і з'єднати з рибою.
Сир натерти на дрібній терці і додати в паштет. Добре перемішуємо, додаємо соєвий соус Kikkoman і майонез. Перемішати.
З паштету робимо кульки. Кладемо в колечко і притискаємо. Навколо паштет посипаємо подрібненим зеленим луком і прикрашаємо вишнею.
Подаємо до столу.
Приємного апетиту!