Дим-Лама
Те що треба на природі!!!!
Інгредієнти для «Дим-Лама»:
- М'ясо (будь-яке) - 0,5 кг
- Морква - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Капуста білокачанна/Капуста (листя) - 2
- Картопля - 4-5 шт
- Гриби - 200 г
- Сало - 200 г
Час приготування: 80 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири180.1 | вуглеводи139.9 |
Порції | |||
ккал | белкі5.4 | жири36 | вуглеводи28 |
100 г страви | |||
ккал | белкі2.1 | жири13.9 | вуглеводи10.8 |
Рецепт «Дим-Лама»:
Для приготування потрібен казанок, на дно кладемо дрібно порізане сало.
Далі все просто викладаємо 1 шар 2-3 листа капусти, а далі шар м'яса, не дуже дрібно порізаного, посолити поперчити (пощедрій).
Шар цибулі, потім морквина.
Шар грибів, шар картоплі.
Потім все повторити......
Ставимо на великий вогонь на 5 хвилин (без води).
Потім гасимо на малюсенькому приблизно 1 годину. У цей час охолоджуємо горілочку!! Приємного!!!!!