Рибний суп з горошком
Варіація на тему вухи - швидкий і смачний суп
Інгредієнти для «Рибний суп з горошком»:
- Аркуш лавровий - 1 шт
- Олія оливкова - 1-2 ст. л.
- Сік лимонний - 0,5-1 год.
- Горошок зелений (заморожений) - 100 г
- Креветки - 500 г
- Філе рибне (тілапія) - 2 шт
- Часник - 1 зуб.
- Сіль (+ перець, за смаком)
- Оливки чорні
- Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
- Вода (гаряча) - 4 стак.
- Укроп
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви | |||
ккал | белки | жири48.8 | вуглеводи19.3 |
Порції | |||
ккал | белкі44.2 | жири12.2 | вуглеводи4.8 |
100 г страви | |||
ккал | белкі8.3 | жири2.3 | вуглеводи0.9 |
Рецепт «Рибний суп з горошком»:
Креветки и рыбу разморозить, промыть, высушить.
рыбу разрезать на кусочки, креветки кладем так - в кастрюлю, посолить, поперчить, кладем еще луковицу и лавровый лист, варим минут 5.
потом вливаем лимонный сок, оливковое масло - прокипятить, добавляем горошек, измельченный очек и постым минут 5 до готовности
,
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!